tirsdag 27. oktober 2009

Høst i Rondane5 kommentarer:

 1. Jeg vet ikke helt åssn jeg skal få dem større? Beklager, men tar gjerne imot råd.

  SvarSlett
 2. Rondane ser ut for å være stedet å være når høsten skalt nytes. jeg likte spesielt stemningen i det siste bildet.

  Jeg har justert kodene for bildene dine slik at de vises i den størrelsen vi bruker hos oss. Blogger har ulike opplastingsvarianter, og endrer dem i tillegg med ujevne mellomrom. Det kan medføre en del forvirring. Du bruker heldigvis den vanligste, og da følger du bare den oppskriften som heter "Hvordan legge ut bilder riktig" og som står nesten øverst i sidefeltet til høyre. Lykke til neste gang! :-)

  SvarSlett
 3. Nydlige bilder.
  Flotte farger, her får du visst frem høsten på sitt flotteste.
  Likte det med stenen også.....der fikk du jo frem masse høstfarger som speiler seg i vannet.

  SvarSlett
 4. Tre flotte høstbilder. Fine refleksjoner av steinen i vannet og fin bruk av dybdeskarphet. Jeg ville kanskje plassert steinen mer i det gylne snitt skulle jeg ha endret noe :)
  Tåkebilde ga en fin mystikk. Likte godt at veien forsvant inn i tåken. Dette ga en fin dybde i bilde.

  SvarSlett
 5. Flotte bilder og det nederste blir min soleklare favoritt. For en flott stemning, vakkert lys, flotte farger og flott dybde takket være veien innover.

  Bærbildet har fin komposisjon, men jeg tror kanskje fokus sitter på det grønne og ikke på bæret? Jeg ville forsøkt å plassere den på bæret (har du brukt autofokus så søker den kontraster og velger ofte lyse punkter. Det kan være lurt med manuell fokus på nærbilder).

  Fargene rundt steinen er aldeles nydelige! Fantastisk speiling. Enig ang. midtstilling av den, den kunne med fordel vært plassert etter det gyldne snitt. Du vet sikkert hva vi mener, men i motsatt fall kan du lese her f.eks.: http://www.fotopia.no/fullnews.asp?newsid=1407

  SvarSlett

Kommentarer som "Fint bilde" forteller ikke fotografen noe, prøv å være konkret med hva som fenger deg eventuelt ikke fenger deg :)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.