onsdag 13. januar 2010

Juleservietter - med någo attåt

Noen juleservietter og en fjær med vanndråpe på. Jeg har lagt på støy og vignettering på bildene i etterkant.

4 kommentarer:

 1. Det kanskje en litt subjektiv oppfatning, men jeg syns støy lagt på i etterkant gjør seg dårlig på bilder i farger (dog, kjør på i s/h! ;) ). Ellers var det kjempeflotte bilder! Liker særlig komposisjonen til det nederste bildet!

  SvarSlett
 2. Det har jeg ikke tenkt på, det har du jammen rett i... Jeg streber mot et eller annet "diffust" uttrykk, som jeg ikke når skjønner du. Derav veien innom støy som filter. Jeg bruker det lagvis og tar det bort over dråpeområdet, men jeg er enig med deg i det med s/hv kontra farge, tror jeg.

  Det var et godt innspill. Takk! :)

  SvarSlett
 3. Du kan virkelig dette med dråpene, men jeg er nig bed obskur når det gjelder støy. Kanskje du skulle se litt på kontrastene/fargemetningen? Selv om komposisjonen på det siste var usedvanlig, fin så har jeg en følelse av at dråpen "drukner" i det kraftige lyset på toppen.

  Da var forholdet langt bedre på den øverste.

  SvarSlett
 4. Det har du rett i Rune. Jeg burde fått lys rett på dråpen. (Jeg prøvde, men det gikk ikke.. klarte det på noen andre, men der ble ikke dråpen skarp..)

  SvarSlett

Kommentarer som "Fint bilde" forteller ikke fotografen noe, prøv å være konkret med hva som fenger deg eventuelt ikke fenger deg :)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.