mandag 25. januar 2010

Regn i Trøndelag

Nå regner det i Trøndelag... Kuldeperioden som har vart siden før jul er over og jeg sitter og mimrer over fantastiske dager med frostrøyk, iskrystaller og et til tider utrolig lys...

En liten vinterhilsen...

Bjørn Oddvar Landsem, Steinkjer

7 kommentarer:

 1. Hjertelig velkommen til vårt nyeste medlem som legger ut bilder nesten før han er blitt med :-)

  Frostrøyk, snø, vann og sol er en fantastisk kombinasjon og du har utnyttet den til fulle. Jeg er spesielt imponer over komposisjonen i det øverste der solen treffer trærne på Haugen og iskanten danner en finn buktende linje inn i bildet.

  PS Normalt liker vi at bildene har en horisontal bredde på 800 px, men her ser jeg at du har lagt dette ut slik som en helhet og med link fra den ene bildet til din egen blogg, så jeg skal ikke rote det til.

  SvarSlett
 2. Velkommen i gjengen. To meget flott komponerte bilder. Meget flott lys og fine farger. Det først hvor solen stikker igjennom er det beste :)

  SvarSlett
 3. Hei! -Og tusen takk for velkomsten! Artig at dere liker bildene. -Det har vært noen helt utrolige dager og vanvittig mange fine motiver. Skulle ønsket jeg kunne bruke mer tid ute...

  Bjørn O

  SvarSlett
 4. Fantastiske bilder, og ja det er klart at lyset i bilde nummer 1 går av med seieren men du så flott bilde nr. 2 er også!

  Hjertelig velkommen til deg.

  SvarSlett
 5. Ser det er flere trøndere her...NORD trøndere vle og merke;-))

  Utrolige flott bilder. Og det første var nok best...for ett lys.
  Lurer på hvor det er tatt?

  SvarSlett
 6. Nydelig lys i det første bildet, du gjør det enkelt for meg å finne noe som fanger min interesse i bildet ditt.

  SvarSlett

Kommentarer som "Fint bilde" forteller ikke fotografen noe, prøv å være konkret med hva som fenger deg eventuelt ikke fenger deg :)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.