torsdag 1. april 2010

GåsungerFor undertegnede er det å kunne følge med utviklingen av "gåsungene" på seljene noe av den beste vårlige aktiviteten som kan tenkes. Fra man kanskje i en lun krok i slutten av januar kan se antydninger, til de nå endelig er på full fart frem - det gir vårfornemmelser det!

2 kommentarer:

  1. Så nydelig dette var, Rune! (Da vi kom hjem fra fjellet i dag, kom minstemann inn med en sammenklemt kvast med nettopp gåsunger, og lurte på om jeg ville ha den på kjøkkenet i en kopp. Det har jeg selvsagt. Nå er den ikke veldig "fotogen", men på kjøkkenbordet står den lell)

    Nydelig skarphet, linje opp mot venstre. Flott at det er tre knopper, selv om den ene gjemmer seg litt, men det er lite å gjøre med det da. Veldig behagelig lys og farger.

    Kanskje kunne litt mer i underkant av greina fått være med, slik at gåsungene kom litt "opp" i bildet?

    SvarSlett
  2. Takk for kommentaren! Jeg skal ikke motsi deg, men jeg sto med hodet inn i noe buskas for å få det til, samt at jeg må innrømme at bildet er litt "snudd og vridd" slik at noe måtte ofres.

    SvarSlett

Kommentarer som "Fint bilde" forteller ikke fotografen noe, prøv å være konkret med hva som fenger deg eventuelt ikke fenger deg :)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.