lørdag 10. april 2010

Vårtegn

Snøen ligger i et tykt, tykt lag på tomten fremdeles som seg hør og bør for et "snøhøl", men endelig har jeg i dag kunnet grave frem det første vårtegnet i hagen.

6 kommentarer:

 1. Vakkert rett og slett. Et skikkelig vårtegn. Well captured som dem sier i utlandet :-)

  SvarSlett
 2. Dette var kjempefint ja. Kjenner jeg er nesten litt musunnelig som har funnet en krokus stigende opp av snøen sånn, hehe. Likte veldig, veldig godt snøkrystallene og måten de er bare delvis skarpe på, i forgrunnen.


  Jeg henger meg jo litt opp i dråper, og den på selve planten er litt ute av fokus, men pyttsann...

  SvarSlett
 3. Takk for tilbakemeldinger!

  Dagrun: Jeg er skikkelig dråpeamatør, men jeg forsøkte å få dråpen i fokus og syntes egentlig jeg hadde fått det til sånn noenlunde. Nå skjønner jeg at jeg ikke vet helt hvor jeg skal se at dråpen _er_i fokus? (Jeg har egentlig bare sett på randsonen og den syntes jeg så skarp ut? Bildet er ikke skarpet opp etter konvertering fra raw pga. en forglemmelse, men det er sikkert ikke der det ligger heller?)

  SvarSlett
 4. Et artig konsept, men føler som Dagrun at dråpen burde vært skarpere.

  SvarSlett
 5. Som du sier, kan det godt være bare at det ikke er skarpet opp... For meg ser det kanskje ut som skarpheten ligger litt nærmere deg enn på dråpen:
  På de lyse partiene på stilken den henger på kanskje?

  Nå er det ikke sikkert at meningen var at nettopp denne dråpen skulle være i fokus heller altså. Det er jo mye her som kan være motivet bortsett fra dråpen.

  Du får skarpe det opp så er det helt sikkert mer enn skarpt nok.:)

  SvarSlett
 6. Takk for svar, Dagrun! Jeg skal øve meg på å se skarpt. :D

  SvarSlett

Kommentarer som "Fint bilde" forteller ikke fotografen noe, prøv å være konkret med hva som fenger deg eventuelt ikke fenger deg :)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.