torsdag 18. november 2010

Frost ved soloppgang

Det er ikke bare kvelden som har en Gylden time, den finnes også om morgenen. Dette bildet er tatt i morges og viser at det selv om det er kaldt og is på dammene er timen fremdeles Gylden.

Bildet er tatt med en Canon G11 plassert ca 1cm over bakken, noe som gir et spesielt perspektiv. Det er også mitt aller første bilde "fremkalt" i Lightroom 3. Jeg er vant til PS CS4 med Camera Raw så jeg trodde det skulle bli en enkel overgang. Det ser ikke helt slik ut, bl.a. ble vannmerket noe helt annet enn det jeg trodde det skulle bli. Jaja, det kommer seg vel. Jeg har en bok på vei i posten fra England.

1 kommentar:

  1. Hihi... jeg har prøvd meg på lightroom og gitt opp selv jeg. Jeg følte jeg mistet helt kontrollen på hva som skjedde med bildene. Det var så mange triks der jeg ikke skjønte hva som ble gjort, at jeg gikk tilbake til vanlig photoshop og tar en og en manøver. Litt pysete det da, men men.

    Nydelig bilde og bunnperspektivet er absolutt bra. Du får fine reflekser i sporene av solen!

    Jeg tror jeg hadde tatt/ beskåret bildet slik at broen tangerte toppen av bildet og huset i bakkant ikke kom med (selv om det kanskje er ditt?).

    SvarSlett

Kommentarer som "Fint bilde" forteller ikke fotografen noe, prøv å være konkret med hva som fenger deg eventuelt ikke fenger deg :)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.