søndag 7. november 2010

Kulde2 kommentarer:

 1. Jeg tillot meg å forstørre bildene dine side de hadde nødvendige størrelse "Bakom". Da kom frosten og kulden bedre til sin rett. Tre svært varierte bilder som alle viser hvilken årstid vi går inn i.

  Jeg tror jeg foretrakk abstraheringen i det første - det var enkelt og effektivt. I det andre var det fin bruk av dybdeskarphet, men bakgrunnen kunne kanskje vært tonet noe ned? I det tredje var det fin deling mellom forgrunn, mellomparti og bakgrunn, men jeg ville personlig skåret vekk det nederst mørke partiet.

  SvarSlett
 2. Å jeg liker veldig godt det første bildet! Jeg ville nok ikke hatt med huset, men bare skuret. Da blir det akkurat passelig "upersonlig/abstrakt". Jeg tror det er det Rune også mener?

  Jeg vet ikke om oppløsningen i bilde nr. 2 tillater deg å gå nærmere de frosne dråpene? Det ville være tøft i så fall. Ellers er det nesten utbrendt, er det ikke, på noen av de hvite stedene på bladene. Det blir veldig lyst på min skjerm i alle fall og det ser ut som om detaljer er borte, hvilket er uheldig på et makrobilde.

  Det siste bildet ser ut som et vakkert sted å være. Det blå i det fremhever kulden. Bildet heller bittelitt mot høyre, ellers et fint bilde absolutt.

  SvarSlett

Kommentarer som "Fint bilde" forteller ikke fotografen noe, prøv å være konkret med hva som fenger deg eventuelt ikke fenger deg :)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.