lørdag 2. oktober 2010

Høstmorgen i Bergen

Bildet er tatt en morgenstund i begynnelsen av denne uken ved Store Lungegaardsvann (egentlig en del av Puddefjorden) i Bergen. Det går en spaservei langs vannet der en slike morgener kan finne et utall av fine motiver.

4 kommentarer:

 1. Nydelig, Rune. Det så kjølig ut, ja.

  Flott dybde og godt jobbet med å få frem nyanser i skyggepartiene.

  SvarSlett
 2. Dette var da bra Rune. her står du vel omtrent med solen i ryggen (i skyggen av Ulriken) med maks effect av det opplyste i speilingen.

  Personlig så ville jeg kanskje senket horisonten noe. Jeg synes stien du får med deg blir litt for massiv i forhold til det du egentlig har tatt bilde av. Men det er mer smak og behag :)

  Uansett et bra bilde!

  SvarSlett
 3. Jeg er ikke uenig og prøvde en del frem og tilbake. Det som avgjorde var plasseringen av månen - den ligger nøyaktig i det vertikale "gyldne snitt". I tillegg ligger Løvestakken og speilbildet til venstre omtrent i hver sitt horisontale snitt.

  Det skal ikke være enkelt :-)

  SvarSlett
 4. Jeg satt også å "holdt hånda" over stien litt da jeg så på bildet i går. Jeg synes egentlig mest at den grå stien ikke var så vakker, mens gresset og steinene gav noe i bildet, slik at jeg tenkte du hadde kunne beskåret høyrsiden og litt under, ja.

  Men, så tenkte jeg at du sikkert ville få med denne stien siden du snakket om at du gikk på den, så derfor skrev jeg det ikke.

  SvarSlett

Kommentarer som "Fint bilde" forteller ikke fotografen noe, prøv å være konkret med hva som fenger deg eventuelt ikke fenger deg :)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.