onsdag 11. november 2009

Seinhauststemningar.Bilda er tatt på Vatnaland og Vågshaug på Bokn 8.11.09. Det var veldig vanskeleg lys denne dagen så eg har lagt på litt bakgrunnslys i PhotoScape.

12 kommentarer:

 1. Skal det vere sånn mon tru? Bilda blei jo heilt amputert...

  SvarSlett
 2. Hei Marie! På min skjerm virker bildene helt fine, og ikke bare i størrelsen (kanskje noen andre har justert noe?). En fin landlig høststemning, og jeg ser at du har fått med "potetkjelleren" også :-)

  Det gleder en Vestlednings hjerte å se slikt.

  SvarSlett
 3. Amputert hvordan? Jeg ser veldig flotte bilder jeg. Så kul potetkjeller forresten.

  Min favoritt er bilde nr 2. Bladløse store trær som står ut sånn er flotte synes jeg. Virkelig høst i fargene.

  SvarSlett
 4. Jo, jeg skal si noe siden vi skal kommentere utover "beautiful"-nivå her på disse sidene: Jeg ville hatt mer å gå på rundt trærne. Ikke gått så nær innpå dem, men hatt mer himmel. (SKjønner det sikkert ikke var lett mhp. lyset). De er så flotte og "storheten" i dem tror jeg kunne kommet enda mer frem sånn...:)

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Er det berre eg som ikkkje får heile bilda med? Hos meg blir litt kutta av på venstre sida. Spesielt det andre bilde blir spolert synest eg. Må klikke på dei for å få sjå heile.

  SvarSlett
 7. Marie: Umiddelbar kan jeg tenke meg at det kan ha med skjermstørrelsen å gjøre. Skal du få fullt utbytte av disse sidene våre, bør skjermen ha en oppløsning på minst 1024px horisontalt.

  Ser du andres bilder på samme side?

  Har du problemer med hovedsiden vår? Det skal være samme malen, og jeg ser at bildene dine har samme størrelse som vanlig.

  SvarSlett
 8. Jeg ser hele bildene. Jeg har samme problemet på ene maskinen på jobb og tror det er fordi jeg har et eller annet gammelt program installert...

  SvarSlett
 9. Tre fine komposisjoner Marie! Dette er lanskaps bilder slik jeg ville ha tatt de så jeg har ikke noe å utsett på disse :)

  På min skjerm er bildene fine. Det kan tenkes at du kjører en annnen skjermoppløsning enn oss/meg.

  SvarSlett
 10. Hei, Her var det mye fint :) Jeg synes også at det første bildet mangler litt luft rundt kantene (at du er litt for tett innpå det du tar bilde av). En liten detalj jeg selv sliter med å få rett når jeg ute i felten.

  De to andre syntes jeg var bra som de var. Om jeg skal mene noe, så vet jeg ikke om det var nødvendig å gjøre noe med bakgrunnslyset. Men det er vanskelig å si uten å ha sett originalen.

  Jeg likte komposisjonen i alle de tre bildene, om jeg skulle komme med et forslag, ville jeg kanskje forsøkt å komme noe lavere for å ta det tredje bildet. Kanskje for å få litt mer himmel med, uten å miste resten av bildet. (Lett å si, vanskelig å huske når du er i farten)

  SvarSlett
 11. Takk for konstruktive og gode tilbakemeldingar. Eg har fleire bilde i same serie som fotostory på bloggen min. Der har eg også eit av jordkellaren som ikkje er tatt så tett på. Eg velde litt mellom dei, men der blei det litt anna som forstyrra litt syntest eg.

  SvarSlett
 12. Du og Astrup... ;D
  Kunstnere begge to.
  Den ene med pensel, den andre med fotoapparatet.
  Nummer to er velkomponert. Veldig flott!

  SvarSlett

Kommentarer som "Fint bilde" forteller ikke fotografen noe, prøv å være konkret med hva som fenger deg eventuelt ikke fenger deg :)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.