mandag 1. mars 2010

Blå is - isblåFra en fototur med den lokale Fotoklubben. Jeg er veldig glad i stor blender, og velger meg oftest et fokuspunkt litt borte. Jeg vet ikke alle synes det er like fint, men det er nå min "stil".
På disse bildene har jeg lagt på et blått filter i etterkant, som jeg synes fremhever det blå i isen enda mer.
Bildene balanserer mellom å være undereksponerte der isen blir veldig mørk, og overeksponerte der solen skinner hardt i isen, og det synes jeg fremhever isens struktur og jeg liker det, men jeg tenker at dere sikkert ikke alle er enig i det...

6 kommentarer:

 1. Ingen tvil om at dette var blått! :-) jeg likte godt den skrålinjen du hadde fått til på de to føreste og spesielt bruken av dybdeskarpheten i de første.

  Jeg er ikke like sikker på om den ekstra blåtonen du hadde lagt på traff hos meg. Det er litt på kanten til å virke som feil fargetemperatur slik jeg ser det. Lurer på om det kanskje var nok blåtoner der fra før?

  SvarSlett
 2. Takk, Rune. De er litt blassere generelt uten det filteret, men de er kanskje blå nok ja.

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder som vanlig Dagrun....enkle og rene flater.
  PÅ det øverste trodde jeg du hadde brukt lang lukkertid...men det var jo is rundt stenen som fikk det til å virke sånn...tøft!!
  Og jeg, jeg likte blåfargen jeg:-) syns den passet bildene og det du tok bilder av...spennende med noe anderledes.

  SvarSlett
 4. Tusen takk, Randi. Ja, jeg synes også det lignet på lang lukkertid effekt øverst. Det som irriterer meg mest der var at jeg skulle gjerne hatt mye mer luft rundt steinene. Det hadde vært penere, men det var noe i veien overalt...

  SvarSlett
 5. Eg likte spesielt det siste bilde her. Flott "3dimensjonal" effekt!
  Eg gjekk ikkje til med at blåfargen var unaturleg.

  SvarSlett
 6. Fin blå serie Dagrun. Det siste er det beste i mine øyne. Tror jeg ville ha klonet bort den sorte prikken på himmelen. Det er sikkert en måke, de har en tendens til å bli med på bilder :)

  SvarSlett

Kommentarer som "Fint bilde" forteller ikke fotografen noe, prøv å være konkret med hva som fenger deg eventuelt ikke fenger deg :)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.