onsdag 10. mars 2010

Himmel og hav


Disse bildene er tatt på fototur med den lokale fotoklubben jeg går i. Jeg tok utrolig mange bilder av sjø, himmel, hav og is. Jeg prøver å jobbe med å forsøke å skape "enkle" bilder. Enkle komposisjoner. Smart som jeg var, hadde jeg ikke tatt med noe zoomobjektiv, så disse er tatt med en 24-70mm. Jeg har gjort veldig lite med bildene i etterkant, bortsett fra å skarpe opp, og øke kontraster.

Dagrun/ www.bilderdagrun.blogspot.com

4 kommentarer:

 1. Dette formatet er veldig fint, synes jeg. Særlig det øverste, hvor den dempede "jord-tonen" er utrolig vakker og passe skarp mot det kjølige blå.
  Var det virkelig sånn 1 hus / 1 tre der, eller har du fikset litt?
  Det øverste der skulle jeg gjerne hatt hengende et sted hvor jeg kunne sitte og stirre.

  SvarSlett
 2. Det er ein fantastisk ro over desse bilda dine! Eg likar spesielt det første der huset gjev landskapet liv på ein spesiell måte. Den høge himmelen har noko "jærsk" over seg, utsyn, himmel og luft til å ta skikkelege magadrag av.
  Bilder som dette burde vore obligatorisk på veteromma til legar og tannlegar!

  SvarSlett
 3. Fine beskjæringer - ""isfjellet" vinner! :-)

  SvarSlett
 4. Ja, det var virkelig sånn, Britt-åse. Tusen takk! :) Det er tatt fra broen over fra Valderøya mot Giske (som er en helt paddeflat øy). Vi stoppet midt på broen og knipset, og det er jo flere hus mot venstre, men dettte ligger ytterst på odden der.

  SvarSlett

Kommentarer som "Fint bilde" forteller ikke fotografen noe, prøv å være konkret med hva som fenger deg eventuelt ikke fenger deg :)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.