mandag 1. mars 2010

Jeg velger meg blå himmel

Blått innslag fra meg i bloggen i dag og det kunne vel ikke passet bedre enn å poste her.

Bildene er tatt rundt om på Straumen.
Bildene er redigert i raw format.

www.randisverden.blogspot.com

5 kommentarer:

 1. Her har du på det siste bildet truffet blandingen av blå himmel og hvit snø slik jeg antagelig ville gjort det, og treet står slik det bør :-) Konglene var bare helt nydelige.

  På min skjerm blir solnedgangen vel gul, men jeg var ikke der, og jeg synes å se en halo-virkning langs åskammen som tydet på for mye oppskarping.

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder, Randi! Tusen takk for at du poster noen bilder også her! :)

  Jeg faller jo for nærbildet jeg da. Så rent og lekkert og nydelig blåfarge! Også liker jeg strålene av sola som akkurat treffer åskammen. Nydelig!


  Den haloen har jeg også fått påpekt på ett bilde en gang. Da hadde jeg lagt to versjoner opp på hverandre, og da ble det sånn... visste ikke at det kunne bli sånn også ved mye oppskarping. (Ikke at jeg hadde sett det om ikke Rune hadde sagt det, hehe...)

  SvarSlett
 3. Rune: den solnedgangen den dagen er noe av det sterkeste ...farvemessig...jeg noen gang har sett. Sikkert på grunn av den intense kulden vi hadde hatt en periode. Det var ubeskrivelig....har bilder av hele solnedgangen på bloggen en eller annen plass. Men, jo jeg har skarpet den opp vel mye....litt for ivrig med spakene kan man si:-))

  Disse konglene er blitt en av mine favoritt motiv:-))

  SvarSlett
 4. Flotte bilde alle tre. Fin komposisjon. Om eg skulle kikke på noko må det vere at vannlinja ikkje er i vater. Hadde du retta det opp hadde vel kanskje treet blitt skeivt så kanskje dette er beste måten å gjere det på likevel.

  SvarSlett
 5. Fine blå bilder Randi. Solnedgangen falt jeg for, den var flott. :)

  SvarSlett

Kommentarer som "Fint bilde" forteller ikke fotografen noe, prøv å være konkret med hva som fenger deg eventuelt ikke fenger deg :)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.