tirsdag 2. mars 2010

Thialf - blåttDere tror vel jeg tøyser med dere. Dette er tatt med helt feil innstillinger, på Thialf stadion i sommer,hvor vi bivånet nederlandsk herre- og dameelite under formiddagstreningen. Selv om det er blurry og fælt, tenner jeg litt på det ifht tema blått. Jeg synes det har noe ved seg.
Det er beskåret en god del i overkant, og jeg har brukt litt blått filter, og så har jeg gjort det røde lyset i taket enda rødere.

www.fotopahytta.wordpress.com

Da har jeg lagt versjon med neddempet rød lampe, i fotobloggen min, her:
http://fotopahytta.wordpress.com/2010/03/02/thialf-stadion-herenveen-nederland/

8 kommentarer:

 1. Jeg likte komposisjonen og actionpreget er tydelig, selv om 1/6-sekund kanskje er litt vel langsomt:-)

  Jeg ikke ha forsterket det røde lyset. Det virker distraherende for meg. Rød er en "farlig" farge :-)

  SvarSlett
 2. Hm, kanskje jeg ikke burde falt for fristelsen? Når man sitter der med filterne er det fort å gå i feller... :)

  SvarSlett
 3. Bare fortsett du - det er det vi lærer av! Alle sammen! :-)

  SvarSlett
 4. Enig i at det røde er distraherende. Panonering, å bevege kameraet med det som beveger seg med litt lang lukkertid, er kjempevanskelig og gir knallkul effekt. Jeg synes bildet oser av fart og har mye ved seg, jeg!

  Skal jeg pirke, og det skal jeg vel;) så er det det røde.
  Hadde lukkertiden vært litt kortere, kunne du oppnådd å få noe på skøyteløperne i fokus også bare ha blurret bakgrunn, men det var kanskje ikke det du ville?

  Til sist hadde jeg, og det er helt subjektivt, likt å hatt skøyteløperne enda nærmere kameraet for å få mer frem at det er de og ikke hele skøytestadion som er i bevegelse. Men igjen, det er meg da... veldig subjektiv den altså.

  Også til sist: Jeg synes "annerledes" bilder er kjempetøft!

  SvarSlett
 5. Nå skal jeg ikke på noe vis rose meg av at jeg "lot" lukkertid osv være noe som helst. Det var mer på planet "åherreguddetersvenkramer!!tabildefortfort!", så jeg tenkte ikke så veldig. Likevel syntes jeg det kunne være stas å få noe ut av bildene, hvorav dette var det beste. haha!

  SvarSlett
 6. PS: neste gang jeg kommer ut for en lignende situasjon har jeg (nettopp med tanke på Herenveen) trent litt på å ta bilde av ting i bevegelse, så da kan det være det blir litt mer planlagt.

  SvarSlett
 7. Hehehe. Jeg kjenner den følelsen ja. Panorering er gøy å prøve da. Jeg har tatt masse av ungene som løper. Trening mer enn nok i det;)

  SvarSlett
 8. tror heller ikke jeg hadde vunnet å tenke så mye mer en...TA BILDET..FORT! N0! TVÆRT!:-)) ikke alltid en ahr tid til å juster og stillen inn.
  Men dette gav jo en spennende de effekt:-)

  SvarSlett

Kommentarer som "Fint bilde" forteller ikke fotografen noe, prøv å være konkret med hva som fenger deg eventuelt ikke fenger deg :)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.