onsdag 3. mars 2010

Februarmorgon.


Bilda er tatt med Fujifilm-kameraet mitt. Eg har skore dei og skarpa dei ørlite. Du kan finne fleire blå bilde inne på Heimdalbloggen :)

3 kommentarer:

 1. Nydelige bilder. Rett og slett blå, ja. Jeg liker veldig godt dybden du har fått ved hjelp av veien, og mennesket som vandrer gjør straks bildet mer interessant også.

  I det første bildet liker jeg godt at det er litt oransje i himmelen. Rart, for oftest vil jeg ha bort alt som kan dra oppmerksomhet sånn, men her synes jeg det passer veldig bra.

  SvarSlett
 2. Jeg liker beskjæringen i det første bildet ditt med den truende himmelen over. I det andre bildet får du en fin dybde og personen som vandrer avgårde for seg selv. man aner sen ettermiddag eller tidlig morgen.

  PS Jeg ser du har en del støy i bildet. Det skyldes formodentlig at du har brukt ISO 800, men med blender 2,8 og 1/480 sekund kunne du trykt satt ned ISOEen et hakk eller to, brukt en mindre blenderåpning og fremdeles kommet veldig godt fra det med lukkerhastighet og bilde.

  SvarSlett
 3. Begge er flotte Marie men det siste er et strå vassere. Veien lagde en utrolig fin dybde i bilde.
  Enig med Dagrun og Rune, personen på veien gjør mye av bilde.

  SvarSlett

Kommentarer som "Fint bilde" forteller ikke fotografen noe, prøv å være konkret med hva som fenger deg eventuelt ikke fenger deg :)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.