mandag 1. februar 2010

Jeg skal passe på deg lille venn

Min datter er en VIRKELIG dyrevenn,hun øser omsorg til sine firbente venner

4 kommentarer:

 1. Mine barn ønsker seg dyr over alt på denne jord, men det sitter langt inne hos opphavet, av diverse årsaker. Dog kan jeg skjønne din datters trang til å knusekose det lille dyret ja.

  Jenta omkranser den lille skapningen, nesten som en ramme og det er skarpt og stråler av ømhet/ nærhet.

  Jeg ville nok forsøkt et litt mindre tett utsnitt der hele øyet hennes kom med. Jeg prøver også å få med hele hender/ føtter når jeg først har med en hånd eller en fot. (Jeg vet det ikke er så lett å kontrollere når en har med barn og dyr på ett og samme bilde...)

  Fine kontraster i bildet.

  SvarSlett
 2. Takk for tips og råd.
  Jeg ville sette fokus på kattungen,og mente at det ble liten "plass" til begge to på bildet -at fokuset ble borte.Men du har sikkert rett,GODT å høre andres meninger

  SvarSlett
 3. Jeg svarer mer jeg, og dette er bare min personlige mening og ikke noe jeg tror er en fasit eller noe sånt:
  Jeg ville heller gått bak skulderen hennes og kanskje tatt over skulderen og ned. Slik du fikk med litt av ansiktet på den bittelille kattungen. Da "mister" du ansiktet på datteren din, men som du sier blir fokuset da helt på kattungen og det faktum at den blir kost med av datteren din...

  SvarSlett
 4. Takk for tips,dette vil jeg prøve.

  SvarSlett

Kommentarer som "Fint bilde" forteller ikke fotografen noe, prøv å være konkret med hva som fenger deg eventuelt ikke fenger deg :)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.