tirsdag 2. februar 2010

Vi prøver igjen

 

Er slett ikke sikker på dette med størrelsen på bildene men prøver trøstig igjen.

Bildet er tatt en dag det var sol og med frostrøk over hele Smøla.

2 kommentarer:

  1. Hihi, vi mener ikke å ta helt luven av dere med å terpe på dette med størrelse, og vi retter det lett opp selv også. Det er nå bare sånn at siden det er en fotoblogg så ønsker vi å ha store bilder en ser godt;) Og dette er riktig størrelse det altså.

    Et flott bilde. Jeg likte veldig godt hvordan du har fanget sola gjennom trærne. Gir et flott lys. Når det gjelder trærne på venstresiden, så har du fått med bittelitt av en busk på høyresiden, den ville jeg kuttet. Også lurer jeg på om jeg ville kuttet i toppen av de to trærne også. Nå er de nesten helt med, men ikke helt... Da synes jeg ofte det er bedre å bare kutte lenger ned.

    Jeg synes jeg sier "smak og behag" veldig ofte her inne, men jeg sier det likevel igjen. Jeg ville nok kuttet slik at du ikke har med hele treet på høyresiden og i toppen, men at det bare strekker seg mot venstre i bildet, men du trenger ikke være enig.:)

    SvarSlett
  2. Skisporet ga fin dybde i bildet og du kan tydeligvis prinsippet om det gyldne snitt, men personlig ville jeg gjemt solen helt bakom trestammen slik at bare strålene kom frem.

    SvarSlett

Kommentarer som "Fint bilde" forteller ikke fotografen noe, prøv å være konkret med hva som fenger deg eventuelt ikke fenger deg :)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.